PD BOX

FORMA ZA PORUČIVANJE
27
90
RSD 3.250,00
  • Plaćanje se vrši pouzećem.
  • Dostava u roku od 3 radna dana.
  • Cena dostave: 400rsd/4€ za CG

Ukoliko imate problem sa porudžbinom, obratite nam se na email: info@peronduse.com.
Za sugestije, predloge pohvale ili kritike, obratite nam se na email: office@peronduse.com. ​

SPECIFIKACIJA PD BOX-a:

PD BRAND Notes

Notes se izrađuje od najkvalitetnijih finih materijala. Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black. PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu. U PD BRAND notesu se nalazi PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.

OLOVKA

Ovaj proizvod uključuje visokokvalitetnu belu gel olovku Uni Ball Signo®, koju smo pažljivo odabrali nakon temeljnog istraživanja i testiranja raznih belih gel olovaka koje su dostupne na tržištu. Ova olovka pruža izuzetno visok kvalitet pisanja na crnoj podlozi, zahvaljujući svom vrhunskom pigmentu koji osigurava čist i precizan zapis.

U PD BOX-u se nalazi unikatna i univerzalna posveta brenda. Detalj koji stvara kompletniji utisak na klijenta i omogućava mu da se poveže sa gestom na emocionalnom nivou. Inteligentan način da pokažemo da nam je stalo do svakog pojedinačnog klijenta ostavljajući trajan utisak na njega. Dimenzija posvete: 160x115mm – 300 g/m² debljina papira. 

PD BRAND kutija sa laserski sečenim sunđerom i posebnim mestom za notes i olovku. Sa gornje desne strane notesa i iznad olovke se nalazi mesto odgovarajuće za kažiprst zbog udobnosti vađenja olovke i notesa. Na površini iznad dna kutije sa notesom i olovkom se nalazi zaštita koja čuva notes od mogućih oštećenja. Dimenzija kutije: 255x200x40mm.