ŠTA SADRŽI NAŠ PD BOX I PO ČEMU SE
PD BRAND NOTES RAZLIKUJE OD OSTALIH?

PD BRAND notes iz PD BOX kompleta je prvi notes sa specijalnim crnim papirom na našem tržištu.

PD BRAND notes predstavlja inovativni proizvod koji se izdvaja svojom jedinstvenošću na tržištu.
Jedan od ključnih elemenata koji čini ovaj notes posebnim je specijalni crni papir koji unosi dozu elegancije i luksuza u svakodnevne beleške. Kao potencijalni kupac, možete biti sigurni da ćete se izdvojiti od ostalih korisnika notesa na tržištu, pružajući utisak posebnosti i pažnje prema detaljima, što će napraviti razliku u darivanju. 

 

SPECIFIKACIJA PD BOX-a:

1. PD BRAND Notes

Notes se izrađuje od najkvalitetnijih finih materijala. Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black. PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu. U PD BRAND notesu se nalazi PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.

2. OLOVKA

Ovaj proizvod uključuje visokokvalitetnu belu gel olovku Uni Ball Signo®, koju smo pažljivo odabrali nakon temeljnog istraživanja i testiranja raznih belih gel olovaka koje su dostupne na tržištu. Ova olovka pruža izuzetno visok kvalitet pisanja na crnoj podlozi, zahvaljujući svom vrhunskom pigmentu koji osigurava čist i precizan zapis.

3. POSVETA BRENDA

U PD BOX-u se nalazi unikatna i univerzalna posveta brenda. Detalj koji stvara kompletniji utisak na klijenta i omogućava mu da se poveže sa gestom na emocionalnom nivou. Inteligentan način da pokažemo da nam je stalo do svakog pojedinačnog klijenta ostavljajući trajan utisak na njega. Dimenzija posvete: 160x115mm – 300 g/m² debljina papira. 

4. KUTIJA I ZAŠTITA

PD BRAND kutija sa laserski sečenim sunđerom i posebnim mestom za notes i olovku. Sa gornje desne strane notesa i iznad olovke se nalazi mesto odgovarajuće za kažiprst zbog udobnosti vađenja olovke i notesa. Na površini iznad dna kutije sa notesom i olovkom se nalazi zaštita koja čuva notes od mogućih oštećenja. Dimenzija kutije: 255x200x40mm.

®️No.1 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭 in 2023.

Ukoliko želiš da se neko koga voliš oseti posebnim, da izmamiš široki osmeh i snažno oduševljenje, ovo je prava stvar! Svakodnevno dobijamo poruke zahvalnosti i divnih reakcija ljudi koji su po prvi put ugledali notes sa crnim papirom, te naš proizvod izbija na vrh liste najoriginalnijih poklona u 2022. godini.
Elegantna mat-crna kutija, posveta, olovka i notes ušuškani u uložak crnog sunđera visokog kvaliteta odišu pravim luksuzom i glamurom.  

STATUS I REPUTACIJA PD BRAND-A

Kao brend, jedna od naših najvažnijih vrednosti je naša reputacija. Iz tog razloga, pažljivo biramo partnere s kojima želimo sarađivati kako bismo osigurali da ostavljamo pozitivan i dugotrajni utisak ne samo na naš brend, već i na njihov. Kada smo sigurni da se radi o takvim partnerima, možemo biti sigurni da ćemo ostaviti pozitivan utisak na njih i da će se naš brend afirmirati na tržištu.

PD BRAND nagradni partner FON CENTAR u projektu VRUĆA STOLICA 2022.

Cena PD BOX-a: 29.90€ (3.499 din)

Evo šta kažu oni koji su po prvi put ugledali naš proizvod:

PD BOX - UNBOXING

Savršenstvo je u detaljima.

Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black.
PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu.
U PD BRAND notesu nalazi se PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.
Cilj je bio postići maksimalni kvalitet u izradi i probuditi nova čula kod korisnika. Ne sumnjamo da ćete se i sami uveriti u to, jer, kao što su i proizvođači ovog savršenog papira rekli ,,Videti je verovati, dodirnuti je poverenje. Možemo pogrešno da razumemo, možemo pogrešno da čujemo, ali nikada ne možemo pogrešno da osetimo.”

Sertifikati PERGRAPHICA® Infinite Black:

budi u toku sa našim aktivnostima.

Zaprati nas na instagramu:

Copyright © 2022 PD Brand. All rights reserved