PD BOX

Kada si poslednji put ugledao nešto što do tog trenutka nisi ni pomišljao da postoji?

Play video

Notes sa CRNIM papirom

Nešto potpuno NOVO, UNIKATNO
i NEVIĐENO do sada.

®️No.1 popularity product in 2022.

Najpopularniji lux notes sa specijalnim crnim papirom!

IMG_4373-1a4 (1)

Potpuno drugačija dimenzija pisanja.

U PD BOX-u se nalazi i bela gel olovka ,,Uni Ball Signo” koja će savršeno odoljevati crnilu ostavljajući belu putanju za sobom. Pisanje po ovom crnom papiru kao da aktivira neka nova čula – neodoljivo je i zabavno.

Samo pozitivan Vajb!

Poslednja stranica ovog notesa je prava mala oaza pozitive! Upravo ga to čini toliko popularnim i unikatnim. Najvažnije je osećati se ludački dobro svakog dana, svakog trenutka, zato smo pažljivo odabrali pozitivne misli koje će Vam nabaciti osmeh na lice u sekundi. 
Osetićete da ovaj notes ima dušu!

Snapseed

Cena PD BOX-a: 29.90€ (3.499 din)

Još jedna posebnost!

Na prvoj i poslednjoj stranici PD BRAND notesa nalaze se dva autentična citata koja će učiniti da se osetitš zaista posebnim jer poseduješ nešto UNIKATNO!

Cena PD BOX-a: 29.90€ (3.499 din)

Evo šta kažu oni koji su po prvi put ugledali naš proizvod:

PD BOX kao najoriginalniji poklon!

Ukoliko želiš da se neko koga voliš oseti posebnim, da izmamiš široki osmeh i snažno oduševljenje, ovo je prava stvar! Svakodnevno dobijamo poruke zahvalnosti i divnih reakcija ljudi koji su po prvi put ugledali notes sa crnim papirom, te naš proizvod izbija na vrh liste najoriginalnijih poklona u 2022. godini.
Elegantna mat-crna kutija, posveta, olovka i notes ušuškani u uložak crnog sunđera visokog kvaliteta odišu pravim luksuzom i glamurom.  

Savršenstvo je u detaljima.

Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black.
PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu.
U PD BRAND notesu nalazi se PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.
Cilj je bio postići maksimalni kvalitet u izradi i probuditi nova čula kod korisnika. Ne sumnjamo da ćete se i sami uveriti u to, jer, kao što su i proizvođači ovog savršenog papira rekli ,,Videti je verovati, dodirnuti je poverenje. Možemo pogrešno da razumemo, možemo pogrešno da čujemo, ali nikada ne možemo pogrešno da osetimo.”

Sertifikati PERGRAPHICA® Infinite Black:

Za kraj..

Želimo te podsetiti da trenutna tama može postati sjajna zabava ukoliko dovoljno snažno sijaš, baš kao što belo mastilo zajedno sa crnim papirom stvara magiju. Sa našim notesom ili bez njega, svakog dana donesi odluku da se želiš osećati dobro bez obzira na okolnosti oko tebe.
Jer, iako mrak nije obasjan suncem, u njemu možeš zasijati najjače!

budi u toku sa našim aktivnostima.

Zaprati nas na instagramu:

Copyright © 2022 PD Brand. All rights reserved