,,Do sledećeg važnog datuma, ovo poklonih sebi!''

This is a call to action. Pellentesque sed luctus dapibus, lobortis a orci.
Cras pulvinar lorem elit, vel laoreet magna feugiat nec.

SPECIFIKACIJA PD BOX-a:

PD BRAND Notes

Notes se izrađuje od najkvalitetnijih finih materijala. Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black. PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu. U PD BRAND notesu se nalazi PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.

OLOVKA

Ovaj proizvod uključuje visokokvalitetnu belu gel olovku Uni Ball Signo®, koju smo pažljivo odabrali nakon temeljnog istraživanja i testiranja raznih belih gel olovaka koje su dostupne na tržištu. Ova olovka pruža izuzetno visok kvalitet pisanja na crnoj podlozi, zahvaljujući svom vrhunskom pigmentu koji osigurava čist i precizan zapis.

U PD BOX-u se nalazi unikatna i univerzalna posveta brenda. Detalj koji stvara kompletniji utisak na korisnika i omogućava mu da se poveže sa proizvodom na emocionalnom nivou. Inteligentan način da pokažemo da nam je stalo do svakog pojedinačnog korisnika ostavljajući trajan utisak na njega. Dimenzija posvete: 160x115mm – 300 g/m² debljina papira. 

PD BRAND kutija sa laserski sečenim sunđerom i posebnim mestom za notes i olovku. Sa gornje desne strane notesa i iznad olovke se nalazi mesto odgovarajuće za kažiprst zbog udobnosti vađenja olovke i notesa. Na površini iznad dna kutije sa notesom i olovkom se nalazi zaštita koja čuva notes od mogućih oštećenja. Dimenzija kutije: 255x200x40mm.

Copyright © 2022 PD Brand. All rights reserved