BLACK

Za čitavu dimenziju drugačiji

Probudi nova čula sa PD BOX notom CRNE

Retki su trenuci kada nam se ukaže prilika da ugledamo nešto po prvi put od tolikih pogleda svih godina koje su iza nas,
a isto tako, da to nešto probudi svest u nama o primeru kako je moguće da nešto tako jednostavno
i toliko puta viđeno, bude neodoljivo drugačije i nametljivo privlačno za naša čula.

®️No.1 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭 in 2024.

PD BOX

PD BOX je novi i jedinstveni proizvod koji nameće osećaj posebnosti zbog onoga što se nalazi u njemu – NOTES SA CRNIM PAPIROM.

1 Notes sa specijalnim crnim papirom 2. Bela gel olovka 3. Posveta brenda 4. PD BRAND kutija 

CENA: 27.90€ (3.250 rsd)

SPECIFIKACIJA PD BOX-a:

PD BRAND Notes

Notes se izrađuje od najkvalitetnijih finih materijala. Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black. PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu. U PD BRAND notesu se nalazi PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.

OLOVKA

Ovaj proizvod uključuje visokokvalitetnu belu gel olovku Uni Ball Signo®, koju smo pažljivo odabrali nakon temeljnog istraživanja i testiranja raznih belih gel olovaka koje su dostupne na tržištu. Ova olovka pruža izuzetno visok kvalitet pisanja na crnoj podlozi, zahvaljujući svom vrhunskom pigmentu koji osigurava čist i precizan zapis.

U PD BOX-u se nalazi unikatna i univerzalna posveta brenda. Detalj koji stvara kompletniji utisak na korisnika i omogućava mu da se poveže sa proizvodom na emocionalnom nivou. Inteligentan način da pokažemo da nam je stalo do svakog pojedinačnog korisnika ostavljajući trajan utisak na njega. Dimenzija posvete: 160x115mm – 300 g/m² debljina papira. 

PD BRAND kutija sa laserski sečenim sunđerom i posebnim mestom za notes i olovku. Sa gornje desne strane notesa i iznad olovke se nalazi mesto odgovarajuće za kažiprst zbog udobnosti vađenja olovke i notesa. Na površini iznad dna kutije sa notesom i olovkom se nalazi zaštita koja čuva notes od mogućih oštećenja. Dimenzija kutije: 255x200x40mm.

PD BRAND garantuje kvalitet i čvrsto stoji iza svog proizvoda, te možete biti sigurni da dobijate potpunu sigurnost kupovinom!

POSEBNOST

Na zadnjem forzecu se nalazi ono zbog čega je ovaj notes postao tako omiljen!

CENA: 27.90€ (3.250 rsd)

FOTOGRAFIJE

Odavno smo naučili da slike govore više od 1000 reči.

CENA: 27.90€ (3.250 rsd)

UTISCI

PD BOX ZA KOMPANIJE

Želite korporativni poklon koji će ostaviti neponovljivi utisak o Vašoj firmi?
Dozvolite da Vam PD BRAND daruje takvo iskustvo.

POPUNITE UPITNIK ZA PD BOX

KVALITET I SERTIFIKATI PAPIRA

Odabrali smo papir za perfekcioniste – PERGRAPHICA® Infinite Black.
PERGRAPHICA® je premium dizajnerski papir punog spektra, jedan od najkvalitetnijih crnih papira koji se mogu pronaći na tržištu.
U PD BRAND notesu nalazi se PERGRAPHICA® Infinite Black 120 g/m², skoro duplo masivniji od papira koji se mogu pronaći u običnim sveskama.
Cilj je bio postići maksimalni kvalitet u izradi i probuditi nova čula kod korisnika. Ne sumnjamo da ćete se i sami uveriti u to, jer, kao što su i proizvođači ovog savršenog papira rekli ,,Videti je verovati, dodirnuti je poverenje. Možemo pogrešno da razumemo, možemo pogrešno da čujemo, ali nikada ne možemo pogrešno da osetimo.”

SERTIFIKATI PERGRAPHICA® Infinite Black.

Poseti našu instagram stranicu koja broji više od 32.000 ljudi koji podržavaju PD BRAND

Copyright © 2024 PD Brand. All rights reserved