Biramo drugačije

Moda je prolazna, stil je večan!

Naša priča

O nama

Oči su nam umorne od klasičnog, previše puta viđenog i onog poznatog. Verujemo da je svako od nas stvaralac svoje sudbine i moćni kreator, samo ukoliko izađe van okvira i usudi se ići onom neutabanom stazom koja je samo njegov jedinstven put, ali i najlepši. PD BRAND je stvoren upravo iz te ideje – stvoriti nešto drugačije, jedinstveno i posebno, a opet zadržati onaj efekat poznatog kroz sjaj lepote.

Naša vizija

Život nas je naučio da je budućnosti prilično nepredvidiva, nevažno kakve planove, vizije i ciljeve imate. Ne znamo kakva nam dolazi, ali možemo obećati da ćemo od nje napraviti nešto lepo za sve Vas. Budućnost je svakako samo proizvod mašte, a sadašnjost je ono čemu trebamo posvetiti punu pažnju i svaki trenutak obojiti radošću i ljubavlju.

naša misija

Možete kupiti kuću, ali ne i dom. Možete kupiti skupoceni sat, ali ne i vreme. Možete kupiti postelju, ali ne i san. Dakle, najvrednije stvari se ne kupuju novcem, a često su uvek prisutne tik ispred nas. Pitanje je koliko smo sposobni ugledati ih i biti zahvalni na onome što imamo. Naša misija – kroz sve buduće proizvode brenda provući dozu pozitive i ljubavi.

“Da bi neko bio nezamenjiv, uvek mora da bude drugačiji.”

- Život počinje tamo gde strah za promenom nestaje.

Kada ćemo stvoriti novi proizvod?

Očekujte u budućnosti.

Imamo u planu nastaviti dalje i praviti unikatne i luksuzne proizvode poput PD Box-a. Ne možemo sa sigurnošću reći kada će izaći novi proizvod, ali sigurno možete očekivati nešto posebno i glamurozno. Zadržaćemo naš stil CRNE i potruditi se da napravimo nešto jednako dobro PD Box-u na kog smo veoma ponosni.

Povežimo se!

budi u toku sa našim aktivnostima.

Zaprati nas na instagramu:

Copyright © 2022 PD Brand. All rights reserved